Intentiehangers

De fokuz is een hanger in een houten kijkkastje van ongeveer 6 x 9 cm en 3 cm diep. In de hanger bewaar je jouw intentie (een speciaal doel), die je steeds voor ogen wil houden. Gebruik je voorstellingsvermogen om die nieuwe gewenste werkelijkheid voor je te zien. Laat het een voorstelling zijn die je blij en enthousiast maakt. Dat helpt je je vertrouwen erin te versterken.

De fokuz moedigt je aan  je optimaal te focussen op kansen en moge­lijkheden. Hij zet je aan steeds positief te denken, in actie te komen en jouw intentie te realiseren.

Kortom: de fokuz helpt je je intentie te leven.

Schrijf je intentie op het ingesloten strookje papier en berg dit op in de fokuz-hanger.  De aantrekkelijke vormgeving nodigt uit de fokuz in het zicht te zetten of te hangen, zodat hij steeds je aandacht trekt waar­door jij  jezelf op koers kan houden. (Zie Gebruiksaanwijzing.)

De fokuz-hanger is verkrijgbaar in diverse uitvoerin­gen en wordt samen met een uniek, handgemaakt kijkkastje geleverd. Samen met jouw intentie wordt het een heel bijzonder en persoonlijk object.

Ga naar Collectie om het nieuwste aanbod te bekijken. Het aanbod verandert steeds omdat de fokuz-kastjes uniek zijn. Sinds kort is er ook een Special edition Zhineng Qigong. Als je een fokuz wilt bestellen, ga dan naar pagina Bestellen.